Workshops bij 'Beeld van Kracht'

Afgelopen tijd

- Kostbaar Vaatwerk: Beeldend workshop deze als doel: ontdekken van je reactie partoon en andere mogelijkheden ontdekken door uit te wisselen van elkaars werk

- Retraite team International Justice Mission IJMnl

- Freedom climb High tea met beeldend werk: wat te geven aan hen die in slavernij leven; zie twitter

- St. Gave  moeder-kind weekend: Beeldende communicatie: hoe stel je jezelf voor aan anderen en  wat is je ; drive' een vorm van voorstellen aan de groep adhv beeldend werk

- Trainingsdag voor vrouwen beeldende communicatie; lezen en schrijven dmv beelden

- Teamdag Het beeldend maken van een gebedskleed adhv Jesaja 

workshop foto
workshop foto 2
workshop foto
workshop werk

Eén van de woorden die jou verbindt met God: Liefde, Hoop, Verlangen, Vrede, Wonder. 

Verschillende soorten workshops

Workshops als een leuk ondernemend uitje, of als onderdeel van een groter doel.          

Als uitje…

Vanuit een groep of club om samen je kwaliteiten en gaven te ontdekken en deze in te zetten. Het werkt verrassend en onderling verbindend. Naast een paar keer oefenen met materialen en beeldende communicatie maakt ieder voor zichzelf iets of kies je voor een gezamenlijk werk. Voor het werk dat jullie gaan maken kunnen verschillende materialen gebruikt worden zoals: acrylverf, vloeipapier, houtskool, klei, jute, gips en natuurlijke/basic materialen; plastic, zand, glas, touw, takken enz.

Het is ontdekkend, (ont)spannend en creativiteit vergrotend. 

Als team, vanuit je instelling of bedrijf kun je ook een workshop volgen. In overleg wordt bepaald of een traject van drie keer twee uur aansluit op de behoefte. Vanaf vier personen kan er een groep starten.

Als onderdeel van een groter doel…

Opbouwend is het om als groep een workshop te volgen en deze te koppelen aan een actie. Bijvoorbeeld om bepaalde projecten te steunen.

 

Scroll to top