Elisa, mijzelf even voorstellen.

Ik ben Elisa, moeder van vier kinderen in de leeftijd van 17-26 jaar. Hou van avontuur, natuur, verschillende ruwe materialen en creatie. Hou van groot beeldend werk met name van verf en vloeipapier maar kan me ook helemaal verliezen in portretschilderen. Zowel de techniek als het laten ontstaan van de beweging en beeld fascineert mij.

Al ruim 25 jaar werk ik met jongeren en jong volwassenen en blijf het boeiend vinden om bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Mogen worden zoals je bedoeld bent, tot je recht komen en vanuit vrijheid leven binnen de verbinding en relaties die je hebt met de mensen om je heen zijn de thema’s die steeds terug keren in mijn werk, in mijn eigen leven en ook in mijn beeldend werk.

 

Visie, Werkervaring & Opleiding

Tijdens het werken binnen de jeugdhulpverlening merkte ik steeds dat er bij de jongeren veel gevraagd werd op verbaal gebied, en wilde ik vaker mogelijkheden ontdekken om op een non-verbale manier de jongeren de kans te geven zich te uiten of via andere vormen zich te laten ontdekken van mogelijkheden. Dat maakte dat ik ruim 10 jaar geleden begonnen ben met mijn eigen praktijk ‘Beeld van Kracht’.

Omdat ik geloof dat elk mens naar Gods beeld is geschapen het hem goed zal doen uit die kracht te kunnen leven en bewegen, wil ik in dat proces graag met je meekijken. Wij leven in een systeem waar veel op verbaal vlak gevraagd wordt van ons maar non-verbaal zoals beelden, vormen, kleuren, beweging, lichaamstaal zoveel meer verteld over wie we zijn en hoe we de situaties in ons leven aangaan.

Werkzaam bij Onderwijs Zorg Centrum van Timon als MDFT-Therapeut (Systeem/Gezinsbehandelaar) en vanuit mijn praktijk voor Bright Fame te A'dam, Elroi te Utrecht/Amersfoort en IJM International Justice Mission en biedt individuele Therapie en Coaching.

Opleiding HBO Bachelor of Art Therapies; Creatieve Therapie Beeldend, MDFT-Therapeut; Multi Dimensionele Familie Therapie bij St. Jeugdinterventies, Post HBO Bestrijding Mensenhandel, Groundwork Coaching 1ejaar.  Cursussen: oa Contextuele Hulpverlening CHE en Ouderschap Na Scheiding ONS Elker

Eerdere werkervaring opgedaan oa bij het OZC als Trajectbegeleider, St. Gave Vluchtelingenwerk, reisleider vanuit Livingstone, Verslavingszorg, Kentalis (Speciaal Onderwijs) en SGJ Jeugdhulpverlening

 

 

Elisa homan
elisa, even voorstellen
Scroll to top