Elisa, mijzelf even voorstellen.

Ik ben Elisa, moeder van vier kinderen in de leeftijd van 19-28 jaar. Hou van avontuur, natuur, verschillende ruwe materialen en creatie. Hou van groot beeldend werk met name van verf en vloeipapier maar kan me ook helemaal verliezen in portretschilderen. Zowel de techniek als het laten ontstaan van de beweging en beeld fascineert mij.

Al ruim 25 jaar werk ik met jongeren en jong volwassenen en blijf het boeiend vinden om bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Mogen worden zoals je bedoeld bent, tot je recht komen en vanuit vrijheid leven binnen de verbinding en relaties die je hebt met de mensen om je heen zijn de thema’s die steeds terug keren in mijn werk, in mijn eigen leven en ook in mijn beeldend werk.

 

Visie, Werkervaring & Opleiding

Tijdens het werken binnen de jeugdhulpverlening merkte ik steeds dat er bij de jongeren veel gevraagd werd op verbaal gebied, en wilde ik vaker mogelijkheden ontdekken om op een non-verbale manier de jongeren de kans te geven zich te uiten of via andere vormen zich te laten ontdekken van mogelijkheden. Dat maakte dat ik ruim 10 jaar geleden begonnen ben met mijn eigen praktijk ‘Beeld van Kracht’.

Omdat ik geloof dat elk mens tot zijn recht mag en kan komen door in verbinding met zichzelf te komen. Wij leven in een systeem waar veel op verbaal vlak gevraagd wordt van ons maar non-verbaal zoals beelden, vormen, kleuren, beweging, lichaamstaal zoveel meer verteld over wie we zijn en hoe we de situaties in ons leven aangaan. Naast de non-verbale therapie bied ik ook EMDR waarin je je trauma of nare gebeurtenis kan omzetten vanuit verbeelding naar gewenste situatie.

Werkzaam bij Onderwijs Zorg Centrum van Timon als MDFT-Therapeut (Systeem/Gezinsbehandelaar) en vanuit mijn praktijk voor Bright Fame te A'dam, Elroi te Utrecht/Amersfoort en IJM International Justice Mission en biedt individuele Therapie, Coaching en EMDR behandeling. Ook het geven van workshops aan teams, man-vrouw of ouder-kind relaties.

Opleiding HBO Bachelor of Art Therapies; Creatieve Therapie Beeldend, EMDR Practitioner Volwassenen vanuit de BiVT, MDFT-Therapeut; Multi Dimensionele Familie Therapie bij St. Jeugdinterventies, Post HBO Bestrijding Mensenhandel, Groundwork Coaching 1ejaar.  Cursussen: oa Contextuele Hulpverlening CHE en Ouderschap Na Scheiding ONS Elker

Eerdere werkervaring opgedaan oa bij het OZC als Trajectbegeleider, St. Gave Vluchtelingenwerk, reisleider vanuit Livingstone, Verslavingszorg, Kentalis (Speciaal Onderwijs) en SGJ Jeugdhulpverlening

 

 

Elisa homan
elisa, even voorstellen
Scroll naar boven