Elisa, mijzelf even voorstellen.

Ik ben Elisa, moeder van vier kinderen in de leeftijd van 13-22jaar. Hou van avontuur, natuur, verschillende ruwe materialen en creatie. Hou van groot beeldend werk met name van verf en vloeipapier maar kan me ook helemaal verliezen in portretschilderen. Zowel de techniek als het laten ontstaan van de beweging en beeld fascineert mij.

Werk al zo’n 25 jaar met jongeren en jong volwassenen, het blijf het boeiend vinden bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Mogen worden zoals je bedoeld bent, tot je recht komen en vanuit vrijheid leven zijn de thema’s die steeds terug keren in mijn leven en in mijn beeldend werk.

 

Visie, Werkervaring & Opleiding

Tijdens het werken binnen de jeugdhulpverlening merkte ik steeds dat er bij de jongeren veel gevraagd werd op verbaal gebied, steeds vaker wilde ik mogelijkheden krijgen om op een non-verbale manier de jongeren de kans te geven zich te uiten of via andere vormen hen te laten ontdekken van mogelijkheden. Dat maakte dat ik 7 jaar geleden begonnen ben met eigen praktijk ‘Beeld van Kracht’.

Omdat ik geloof dat elk mens naar Gods beeld is geschapen het hem goed zal doen uit die kracht te kunnen leven en bewegen. Wij leven in een systeem waar veel op verbaal vlak gevraagd wordt van ons maar non-verbaal zoals beelden, vormen, kleuren, beweging, lichaamstaal zoveel meer verteld over wie we zijn en hoe we de situaties in ons leven aangaan.

Werkzaam bij  St.Timon (Onderwijs Zorg Centrum) en St. Gave (Vluchtelingenwerk)                             

Werkervaring opgedaan bij Kentalis (Speciaal Onderwijs), Verslavingszorg , SGJ Jeugdhulpverlening.

Opleiding gevolgd HBO Bachelor of Art Therapies; Creatieve Therapie Beeldend, Groundwork coaching 1e jaar, MBO Agogisch werk Inrichtingswerk (en 1 jaar cultureelwerk)

Actief binnen het scholenteam van IJM International Justice Mission en kerk.gemeente ‘Nieuw Leven’

Elisa homan
elisa, even voorstellen
Scroll to top