Elisa, mijzelf even voorstellen.

Ik ben Elisa, moeder van vier kinderen in de leeftijd van 19-28 jaar. Hou van avontuur, natuur, verschillende ruwe materialen en creatie. Hou van groot beeldend werk met name van verf en vloeipapier maar kan me ook helemaal verliezen in portretschilderen. Zowel de techniek als het laten ontstaan van de beweging en beeld fascineert mij.

Al ruim 25 jaar werk ik met jongeren en jong volwassenen en blijf het boeiend vinden om bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Mogen worden zoals je bedoeld bent, tot je recht komen en vanuit vrijheid leven binnen de verbinding en relaties die je hebt met de mensen om je heen zijn de thema’s die steeds terug keren in mijn werk, in mijn eigen leven en ook in mijn beeldend werk.

 

Visie, Werkervaring & Opleiding

Tijdens het werken binnen de jeugdhulpverlening merkte ik steeds dat er bij de jongeren veel gevraagd werd op verbaal gebied, en wilde ik vaker mogelijkheden ontdekken om op een non-verbale manier de jongeren de kans te geven zich te uiten of via andere vormen zich te laten ontdekken van mogelijkheden. Dat maakte dat ik ruim 12 jaar geleden begonnen ben met mijn eigen praktijk ‘Beeld van Kracht’.

Omdat ik geloof dat elk mens tot zijn recht mag en kan komen door in verbinding met zichzelf te komen. Wij leven in een systeem waar veel op verbaal vlak gevraagd wordt van ons maar non-verbaal zoals beelden, vormen, kleuren, beweging, lichaamstaal zoveel meer verteld over wie we zijn en hoe we de situaties in ons leven aangaan. Naast de non-verbale therapie bied ik ook EMDR waarin je je trauma of nare gebeurtenis emotioneel verminderd vanuit verbeelding waardoor de emotionele lading niet meer zo ervaren wordt in het 'Hier&Nu'.

Werkzaam bij Onderwijs Zorg Centrum van Timon als MDFT-Therapeut (Systeem/Gezinsbehandelaar) en vanuit mijn praktijk bied ik individuele Therapie, Coaching en EMDR behandeling. Ook het geven van therapie aan man-vrouw of ouder-kind relaties. Dit kan ook in een vorm van workshops, die ik overigens ook bied aan teams.

Opleiding HBO Bachelor of Art Therapies; Creatieve Therapie Beeldend, EMDR Practitioner Volwassenen vanuit de BiVT, MDFT-Therapeut; Multi Dimensionele Familie Therapie bij St. Jeugdinterventies, Post HBO Bestrijding Mensenhandel Metastory, Coaching 1ejaar Groundwork.  Cursussen/trainingen: oa Contextuele Hulpverlening CHE, Ouderschap Na Scheiding ONS Elker, SCHIP-aanpak 'voor relaties in slecht weer' met aandacht voor de verlieskant.

Eerdere werkervaring opgedaan oa bij het OZC als Trajectbegeleider st. Timon, Vluchtelingenwerk st. Gave, Reisleider vanuit Livingstone, Verslavingszorg VNN, Onderwijsbegeleider Kentalis (Speciaal Onderwijs) en Jeugdhulpverlener bij SGJ/De Driehoek

Betrokken bij organisaties als IJM, Bright Fame, ElRoi en Bestrijding Mensenhandel MetaStory

Verder houd ik van Motorrijden en op Outdoor gaan 😉

 

 

Elisa homan
elisa, even voorstellen
Scroll naar boven